Προχωρούν οι εργασίες στο δρόμο Μικροβάλτου – Λιβαδερού – ΒίντεοΣε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες “Βελτίωσης οδού Μικροβάλτου – Λιβαδερού” και συγκεκριμένα στο στάδιο της επίστρωσης με αμμοχάλικα, αφού το προηγούμενο διάστημα είχαν εκτελεστεί οι χωματουργικές διανοίξεις-διαπλατύνσεις του δρόμου και τα τεχνικά έργα απορροής των υδάτων. Απομένουν η ολοκλήρωση της οδοστρωσίας, τα ασφαλτικά, η σήμανση και η διαγράμμιση.

Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία ΕΛΙΚΑ Α.Τ.Ε.Ε. και η σύμβαση κατασκευής είχε υπογραφεί στις 25 Ιουλίου 2012, με συμβατικό χρόνο περάτωσης τους 16 μήνες. Έτσι το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο (2013) Νοέμβριο.

Το έργο του οποίου ο προϋπολογισμός ανέρχεται συνολικά στα 2.767.808,64 €, είναι ενταγμένο στο Π.Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς Πόρους.

Το κύριο αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της υφιστάμενης οδού μήκους 7.250 μέτρων από το Γεωπάρκο Μικροβάλτου μέχρι το Λιβαδερό  και περί τα 180 μέτρα για την σύνδεση της οδού με το γήπεδο της Κοινότητας Λιβαδερού.

Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.