Το μαύρο στην ΕΡΤ επιβλήθηκε από μαύρα συμφέροντα



Από το news.kozaninet.gr

Είναι αφελές να πιστεύεις ότι υπάρχουν Ελληνικές κυβερνήσεις ότι νομοθετούν υπουργοί και ότι σύμβουλοι πρωθυπουργού συσκέπτονται και προτείνουν λύσεις. Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψεις να σκέφτεσαι με την λογική που εκπαιδεύτηκες και να μην αφήνεις το συναίσθημα να σε οδηγεί σε λάθος δρόμους.

Από την αρχή της κρίσης φάνηκε ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με οικονομία αλλά με γεωπολιτική.

Όσο αφορά τον πλούτο της κάθε χώρας που απαλλοτριώνεται ώστε να υποκύψει στον σχεδιασμό, είναι η αμοιβή των δούρειων ίππων εντός η εκτός για την βρόμικη δουλειά που κάνουν και όχι το διακύβευμα.

Στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκεται παραθρησκευτική σέχτα και όχι τραπεζίτες που στην τελική τα κάνουν όλα για το χρήμα.

Όπως σε όλο το κόσμο έτσι και στην Ελλάδα ο απόλυτος έλεγχος γίνεται από τους «πυλώνες» της υποτιθέμενης δημοκρατίας που καθιέρωσαν οι επικυρίαρχοι σαν πολίτευμα.

Ο ρόλος του κάθε ιδεολογικού χώρου είναι προαποφασισμένος σύμφωνα με τα κάθε τσιτάτα περί κομουνισμού, σοσιαλισμού, κέντρου ή δεξιάς.

Στον σχεδιασμό αυτό δεν χρειάζεσαι πολλούς μυημένους για να κατευθύνεις τις εξελίξεις, αρκεί μια ολιγομελής ομάδα τοποθετημένη σε καίρια πόστα και ένα μηχανισμό που θα παράγει τετελεσμένα γεγονότα.

Ένα τέτοιο τετελεσμένο προφανώς είναι και το μαύρο της ΕΡΤ. Σχεδιάστηκε, αποφασίστηκε και προτάθηκε στον πρωθυπουργό από τα γνωστά άγνωστα κέντρα για ένα συγκεκριμένο λόγο, την πριμοδότηση της υποτιθέμενης αριστεράς ώστε να ξεκολλήσουν και να μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση για να  προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της κρίσης.

Προφανώς και δεν γνωρίζουμε ονόματα αλλά πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει ποιος τον παγίδεψε και τον οδήγησε σε αδιέξοδο.

Μακριά από εμάς να προσπαθήσουμε να σας πείσουμε ότι ο Σαμαράς είναι ο στυλοβάτης της ελληνικής δημοκρατίας, αυτό που λέμε είναι ότι για το σύστημα όλοι είναι αναλώσιμοι, δεν ρισκάρουν σχεδιασμούς και δεν έχουν συναισθήματα.

Τα χρόνια της μεταπολίτευσης μας δείξανε τους ρόλους του κάθε κόμματος και πλέον ο καθείς μπορεί να σχηματίσει άποψη, αρκεί να μην ανήκει σε κανένα μαντρί.

Τελικοί στόχοι της κρίσης σε πρώτη φάση είναι:

Νομιμοποίηση λαθρομεταναστών ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν δικαιώματα.
Αναγνώριση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (fYROM)
Ειδική Οικονομική Ζώνη και  »κοσοβοποίηση» της Θράκης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.