Επίσκεψη της Αναγέννησης Σερβίων στο κλειστό γυμναστήριο



Τα μέλη, αθλητές και προπονητές, της Αναγέννησης Σερβίων συνόδεψε στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθούν για τις λειτουργίες του και να συζητήσουν επιμέρους ζητήματα που αφορούν τον εξοπλισμό του.
 
Οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο σύμφωνα και με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας ενώ από την πλευρά του δήμου τα επόμενα βήματα, όσον αφορά τις εσωτερικές εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, είναι η τοποθέτηση του παρκέ και η προμήθεια του εξοπλισμού. Η επίσκεψη περιελάμβανε ξενάγηση σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και ενημέρωση για την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.
 
Στην επίσκεψη συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Λαζαριώτης, Τάσος Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τάσος Κακαφίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παναγιωτούλας και η Πρόεδρος της Δ.Κ. Σερβίων Νατάσα Αλεξοπούλου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.