ΠΑΣΕΒΕ Κοζάνης: Μαζική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ



Μαζική συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Κοζάνη.  Στην κινητοποίηση δυναμική παρουσία είχαν οι οδηγοί ταξί, οι καφεπώλες και η επιτροπή επισιτισμού της ΠΑΣΕΒΕ Κοζάνης. Επίσης παρευρέθηκαν αντιπροσωπείες από τις διοικήσεις των σωματείων των Θερμό υδραυλικών, των Μηχανικών αυτοκινήτων, των γουνοποιών καθώς και άλλοι επαγγελματίες.
 
Σε κοινή ανακοίνωση τους τονίζουν «Οι επαγγελματίες δεν δέχονται την διάλυση του ταμείου τους, δεν δέχονται την πολιτική τσακίσματος των αυτοαπασχολουμένων. Καλούν όλο το λαό σε κοινό αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Καλούν και τους υπόλοιπους κλάδους των επαγγελματοβιοτεχνών σε κλιμάκωση του αγώνα το αμέσως επόμενο διάστημα.»

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε μαζική κατάθεση βιβλιαρίων από ανασφάλιστους συνάδελφους με απαίτηση την σφράγιση αυτών.  
 
Έντονα εκφράστηκε η συμπαράσταση στους άνεργους πλέον εργαζόμενους της ΕΡΤ-ΕΡΑ και όπως τέλος τονίστηκε «μόνο μέσα από την κοινή πάλη εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα , αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ, φτωχών αγροτών, των γυναικών και της νεολαίας  μπορούμε να βγούμε νικητές».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.