Δήμος Βοΐου: «Να δώσουμε ξανά εικόνα στην ΕΡΤ, να δώσουμε και πάλι φωνή στην ΕΡΑ»



Η απόφαση της κυβέρνησης να ανακοινώσει ξαφνικά το κλείσιμο της ΕΡΤ θυμίζει άλλες εποχές. Η φωνή της ενημέρωσης όλων των Ελλήνων, των Ελλήνων της υπαίθρου και των απομακρυσμένων χωριών, από χθες το βράδυ σιώπησε.

Η αδιανόητη αυτή απόφαση έχει επιπτώσεις που μόνο εμείς, οι άνθρωποι της περιφέρειας, οι άνθρωποι της υπαίθρου, οι άνθρωποι που ζούμε τις τοπικές κοινωνίες, μπορούμε να αντιληφθούμε.

Η ΕΡΤ της περιφέρειας, η ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας, οι δημοσιογράφοι του δημόσιου οργανισμού ενημέρωσης, δεν θα είναι πια δίπλα μας. Δεν θα είναι πια οι «συνεργάτες» της τοπικής μας κοινωνίας προκειμένου να αναδείξουν και να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο Δήμος Βοΐου, εκφράζει κάθετα την αντίθεση του στο κλείσιμο της ΕΡΤ και δηλώνει τη συμπαράστασή του στους εργαζομένους της ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και στους 2656 εργαζομένους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που από σήμερα προστίθενται στο μεγάλο κατάλογο των ανέργων αυτής της χώρας.

Οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε ξανά εικόνα στην ΕΡΤ, οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε και πάλι φωνή στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.