Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο « Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος »



Για δεύτερη χρονιά η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας σε συνεργασία με το Future Library  που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2011, με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» συμμετέχει με   άλλες 102   Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες στην Πανελλαδική καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας  με τίτλο « Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος  είναι πολύχρωμος »

Το καλοκαίρι του 2013 θα είναι γεμάτο χρώματα, χαρούμενες διαθέσεις παιδιών και μεγάλων με δημιουργικές απασχολήσεις, θεατρικά εργαστήρια, ζωγραφική, ξεναγήσεις και άφθονο παιχνίδι μέσα από τον πολύχρωμο κόσμο των βιβλίων.

Το καλοκαίρι αυτό γινόμαστε όλοι παιδιά.
   
Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε από τις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 28 Αυγούστου.
   
Η Βιβλιοθήκη εκ των προτέρων ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές, τους αναγνώστες και χρήστες αλλά και όλους όσους την στηρίζουν και την βοηθούν στο έργο της.
    
Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή.  
           
Σας περιμένουμε όλους στον πολύχρωμο κόσμο της Βιβλιοθήκης για να περάσουμε ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι.
       
Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το πρόγραμμα μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της Βιβλιοθήκης http: www.siatistabibl.gr  ή στο τηλέφωνο 2465021261.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.