Πολιτιστικό διήμερο από το ΚΔΑΠ Σιάτιστας



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό διήμερο που διοργάνωσε στη Σιάτιστα, το ΚΔΑΠ Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνετε στις συγκεκριμένες δομές.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Σιάτιστας το Σάββατο 8 Ιουνίου, ανέβασαν την παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ την Κυριακή 9 Ιουνίου στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου συμμετείχαν σε μια εξαιρετική γιορτή ανακύκλωσης με πολύ χορό, τραγούδι και παιχνίδια.

Το ΚΔΑΠ Σιάτιστας και οι εργαζόμενοί του έστειλαν για άλλη μία φορά μήνυμα στήριξης των συγκεκριμένων δομών, που απειλούνται με κλείσιμο, κάτι που τόνισε η υπεύθυνη λειτουργίας του, Κατερίνα Χιώνου, η οποία στάθηκε και στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Παράλληλα στήριξη σε όλα τα ΚΔΑΠ, τόσο σε αυτό της Σιάτιστας που λειτουργεί χρόνια, όσο και στα υπόλοιπα που έθεσε σε λειτουργία από φέτος η δημοτική αρχή του Βοΐου, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, Θεόκλητος Γιώτης, ο οποίος συνεχάρη εργαζομένους και παιδιά για την εξαιρετική προσπάθειά τους.  

Δείτε το βίντεο από το πολιτιστικό διήμερο:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.