Κλιμάκιο Ελβετών από το Δήμο Ζυρίχης στα Σέρβια

Κλιμάκιο Ελβετών αποτελούμενο από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζυρίχης και ανώτατα διοικητικά στελέχη του Δήμου Ζυρίχης από τις αντίστοιχες διευθύνσεις ενέργειας, καθαριότητας και απορριμμάτων, υποδέχτηκε στα Σέρβια ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Μεταξύ αυτών και τον ελληνικής καταγωγής Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Δημοτικών Έργων Καθαριότητας  Αποχέτευσης και Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων κ. Κυριάκο Παπαγεωργίου.

Προσκεκλημένοι στην περιοχή από τον Διευθυντή του ΥΗΣ Πολυφύτου κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη οι Ελβετοί επισκέφθηκαν αρχικά το φράγμα και τις εγκαταστάσεις του Υδροηλεκτρικού Σταθμού και στη συνέχεια τα Κάστρα Σερβίων όπου και ενημερώθηκαν από τον κ. Κωνσταντόπουλο για τα χαρακτηριστικά, την ιστορία, την ανθρωπογεωγραφία και την λειτουργία του δήμου καθώς και γενικότερα για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα. Παράλληλα ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού απηύθυνε επίσημη πρόσκληση  προς τον Δήμαρχο Ζυρίχης και τα μέλη του Δ.Σ. να επισκεφτούν την περιοχή. Να σημειωθεί ότι στη πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Ζυρίχης κατοικεί μεγάλος αριθμός ελλήνων που κατάγονται από το Λιβαδερό, το Μεταξά και άλλους οικισμούς του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.