«Απαιτούμε την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της Επιχείρησης ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»



Το Σωματείο, παρά τις συνεχείς προσπάθειες που κάνει καθημερινά  για να έρθει σε  επαφή με τους υπεύθυνους της επιχείρησης ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΒΑΝΤΙΤΙΔΗ, ώστε να βρεθεί μία λύση  να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα μας, αυτοί  μας αποφεύγουν με διάφορες προφάσεις.

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, παρουσία  του Προεδρείου του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου μας με τους υπεύθυνους της επιχείρησης, μας υποσχέθηκαν ότι θα γινόταν νέα συνάντηση για να συζητήσουμε την καταβολή και εξόφληση των δεδουλευμένων μας, με χρονοδιάγραμμα καταβολής των χρημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και η εταιρία μας αγνοεί επιδεικτικά, χωρίς καμία ενημέρωση προς εμάς.

Αποφεύγουν το ραντεβού για ποιους λόγους ;

Το Σωματείο και οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και αντοχής που τους έχει απομείνει. Δεν δεχόμαστε άλλη κοροιδία, είμαστε  άνθρωποι με οικογένειες και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στην καθημερινότητα, στα έξοδα, έχουμε παιδιά που σπουδάζουν.

Είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων όπως στάσεις εργασίας, ασφαλιστικά μέτρα, απεργίες και ότι άλλο χρειαστεί.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις αποφάσεις που θα πάρουμε.

Καλούμε την επιχείρηση να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε.

Απαιτούμε  την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της Επιχείρησης ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.