H 25χρονη Πέννυ, το νέο αστέρι του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Μακεδονία



Η μεγάλη έκπληξη στις λιστομαχίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ανήκει στο ωραίο φύλο και είναι μόλις 25 ετών και γιατρός. Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά, Πέννυ Δαλαμπούρα, η οποία είναι πολιτική φίλη τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του Νίκου Ανδρουλάκη, έχει οριστεί υπεύθυνη για το κόμμα σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατία», η 25χρονη δερματολόγος εξηγεί γιατί επέλεξε τώρα να δραστηριοποιηθεί, σε πιο ενεργό ρόλο, με το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας: «Είναι δύσκολο να ανήκεις στο ΠΑΣΟΚ σήμερα. Όμως, αυτός είναι πολιτικά ο χώρος όπου οι ιδέες μου μπορούν να βρουν εφαρμογή. Προφανώς και διαφωνώ με τις νοοτροπίες και τις πρακτικές του παρελθόντος, όμως κακά τα ψέματα, όταν ασκείς εξουσία για καιρό, πάσχεις από κυβερνητισμό και από στελέχη που έχουν διαφθαρεί. Γι’ αυτό ο κόσμος σήμερα θέλει να δει νέους ανθρώπους».

Αυτή την εποχή η Πέννυ Δαλαμπούρα κάνει την ειδικότητά της ως δερματολόγος, ενώ δεν αποκλείει το γεγονός να αναγκαστεί κάποια στιγμή να φύγει στο εξωτερικό για να την τελειώσει, λόγω της κρίσης στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι για την ώρα η πολιτική είναι πιο ψηλά στην ατζέντα της.

greveniotis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.