Στην Κοζάνη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης



Στην Κοζάνη θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Ιουνίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την περιοχή μας, προκειμένου να δώσει το «παρών» σε ημερίδα που θα λάβει χώρα στην Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης. Ανασυγκρότηση της Παραγωγής. Όψεις της Αγροτικής Μεταρρύθμισης στην Ελλάδα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη την Πέμπτη 13 Ιουνίου στην Κοζάνη (Αμφιθέατρο ΖΕΠ) στις 9.30πμ  και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Με αφορμή τη διοργάνωση ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας  Ηλίας Θεοδωρίδης, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής και  ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ παράτημα Δυτικής Μακεδονίας και συντονιστής της ημερίδας Ευάγγελος Σημανδράκος θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου σήμερα την Παρασκευή 7/6/2013 στις 11.00π.μ. στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.