Τις προεγκρίσεις τριών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς υπέγραψε ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας

Αναβαθμίζεται αισθητικά η περιοχή Φουντουκλή στο Δήμο Καστοριάς και ολοκληρώνεται η γέφυρα που οδηγεί στο Δήμο Νεστορίου. Τις σχετικές προεγκρίσεις των σχεδίων σύμβασης των δύο έργων, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης για την ολοκλήρωση της γέφυρας Νεστορίου με τις προσβάσεις, ανέρχεται στο ποσό των 680.455,94€. Πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου. Για την περιοχή του Φουντουκλή, προεγκρίθηκαν τα σχέδια δύο συμβάσεων. Η πρώτη προϋπολογισμού 2.248.547,86€ αφορά στη βελτίωση του οδικού δικτύου, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει τη διαμόρφωση και αναβάθμιση χώρων πρασίνου της περιοχής, προϋπολογισμού 2.343.012,42€.

Αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τα Ευρωπαϊκά κονδύλια τόνισε ο Γιώργος Δακής προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Παράλληλα προχωράμε γρήγορα τις διαδικασίες με την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου το επόμενο χρονικό διάστημα να συμβατοποιήσουμε και άλλα έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. 

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.