Παρουσίαση της μελέτης υδροδότησης τοπικών κοινοτήτων της Κοζάνης

Άμεσα και τάχιστα κινήθηκαν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μελέτης υδροδότησης των τοπικών κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου, Ακρινής, Γαλανίου,  Θυμαριάς, Κοιλάδας, Κρεμαστής και Ρυακίου του Δήμου Κοζάνης, από τον αγωγό της Ερμακειάς D.N. 500,  προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης των εν λόγω  οικισμών, όπου εντοπίστηκε το προηγούμενο διάστημα υψηλή περιεκτικότητα χρωμίου, έπειτα από έλεγχους που πραγματοποίησε η  ΔΕΥΑ Κοζάνης.

Η μελέτη του έργου, που υλοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ, παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2013, στο Κοβεντάρειο, στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κοζάνης, σε Δημοτικούς Συμβούλους, στους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων των οικισμών, στους κατοίκους, καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Το έργο που αναμένεται να δώσει την πολυπόθητη λύση στο μείζον ζήτημα της υδροδότησης των κατοίκων, είναι προϋπολογισμού 930.000 ευρώ,  αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και μέσα στο χρονοδιάγραμμα που εξ αρχής έθεσε η ΔΕΥΑΚ, καθώς θα πραγματοποιηθεί με διαδικασία ανοιχτού διαγωνισμού και με αποκλειστικές προθεσμίες υλοποίησης του έργου, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι συντομότεροι χρόνοι για την υλοποίηση του.

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση της μελέτης:

 

130605_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.