Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής: Στηρίζουμε ενεργά τον κλάδο της γούνας



Υπεγράφη την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου που υπόκειται στις διατάξεις του Αναπτυξιακού νόμου 3908/11.

Πρόκειται για το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης «Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Συνδέσμου Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας Α.Ε.», που αφορά στην Ίδρυση και εκμετάλλευση εκθεσιακού κέντρου, στη θέση “ΝΤΙΜΙΝΙΚΙ” κτηματικής περιοχής Άργους Ορεστικού, του Δήμου Ορεστίδος, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού επιλέξιμου κόστους επένδυσης 2.952.105,00 €.  

Το νέο κτίριο εκτάσεως 29.120 m2 είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ο κλάδος της γούνας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας και παράλληλα συμβάλλει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία. Τα στοιχεία άλλωστε αποδεικνύουν το ενδιαφέρον νέων επενδυτών να ασχοληθούν με τον παραγωγικό αυτό κλάδο που έχει κατακτήσει τα πέρατα της γης».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.