Η Ραχήλ αρνήθηκε πρώτη τον αστυνομικό έλεγχο στη Βουλή!



Το ‘πε το’πε ο παπαγάλος, ότι και της Ραχήλ Μακρή, ο καυγάς ήταν μεγάλος.

Η πρώτη που ανέβασε τους τόνους και έσυρε το χορό της… αντιπαράθεσης στην είσοδο του Κοινοβουλίου δεν ήταν η Σοφία Βούλτεψη ή η κυρία Μαρία Ρεπούση της Δημοκρατικής Αριστεράς (το όνομα της κυρίας Ρεπούση μας ήρθε συνειρμικά από τη φράση «χορός της αντιπαράθεσης») αλλά η βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Το μεσημέρι η κυρία Μακρή ανέβηκε τα σκαλιά του Κοινοβουλίου και μπαίνοντας μέσα είδε μπροστά της τον αστυνομικό ο οποίος την παρακάλεσε να περάσει την τσάντα της στον μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ Zougla.gr, η Ραχήλ Μακρή όχι μόνο αρνήθηκε να της γίνει έλεγχος αλλά συνέχισε προκλητικά την πορεία της αγνοώντας το …όργανο της τάξης. Φημολογείται δε ότι του μίλησε και απαξιωτικά χαρακτηρίζοντας «αηδίες» την όλη διαδικασία ελέγχου.

Ο αξιωματικός την τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί και την έστειλε στο φρούραρχο. Μία ώρα αργότερα και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη,  αρνήθηκε περάσει από τη μαγνητική πύλη και να βάλει την τσάντα στο ειδικό μηχάνημα ελέγχου.

«Μα ισχύει εδώ και μία εβδομάδα» είπε στη Σοφία Βούλτεψη ο αστυνομικός για να εισπράξει την εξής απάντηση: «Να ξε-ισχύσει».

«Εγώ ούτε έχω άδεια οπλοφορίας ούτε οπλοφορώ. Γιατί να μπω στην διαδικασία ελέγχου. Πηγαίνω κι έρχομαι εκατό φορές την ημέρα θα περνάω κάθε φορά από έλεγχο; Εγώ δεν θα παίξω τα παιχνίδια της Χρυσής Αυγής» συμπλήρωσε η κυρία Βούλτεψη ζητώντας να μιλήσει με τον Φρούραρχο.

Τελικά μετά την «απολογία» της η Σοφία Βούλτεψη θα μπαίνει στη Βουλή χωρίς έλεγχο,αφού οι εξηγήσεις που έδωσε στους υπευθύνους κρίθηκαν ικανές να την απαλλάξουν από την σωματική και όχι μόνο έρευνα.

Δ.Κ.
zougla.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.