Στον εισαγγελέα ο 23χρονος Αλβανός: «Είμαι ερωτευμένος και θα ζήσω για πάντα με τη Χριστίνα»



Με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Καβάλας ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος είχε πείσει τη 13χρονη μαθήτρια από τα Σπάτα να εγκαταλείψει το σπίτι της και να πάει να τον βρει στην Καβάλα. Μάλιστα ο ίδιος δείχνει να μην έχει καταλάβει με τι κατηγορίες είναι αντιμέτωπος, αφού δηλώνει πως είναι ερωτευμένος και αποφασισμένος να ζήσει για πάντα με τη Χριστίνα.

Ο δράστης μετά τον εισαγγελέα αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα, για να απολογηθεί στην ανακρίτρια που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης. Ο 23χρονος Αλβανός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, πως ήθελε να ζήσει με τη 13χρονη που όπως λέει αγαπάει. Επισημαίνει σε αστυνομικούς πως αυτό θα γίνει στο μέλλον, αφού αυτό θέλουν τόσο ο ίδιος όσο και η Χριστίνα.

Η 13χρονη Χριστίνα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της όπου ζει με τη γιαγιά και τον παππού της.

Η 13χρονη Χριστίνα το είχε ξανασκάσει με τον 23χρονο Αλβανό

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τη σχέση του Αλβανού Marjon Ajazi ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας από το σπίτι της στα Σπάτα. Οπως προκύπτει από την έρευνα, η μικρή Χριστίνα σε ηλικία 11 χρονών το είχε ξανασκάσει με το νεαρό Αλβανό και είχαν περάσει μαζί ένα Σαββατοκύριακο.

Οπως αναφέρει η Espresso, η 13χρονη είχε περάσει ένα διήμερο στο σπίτι φίλης της με τον Ajazi σε ηλικία 11 χρονών λέγοντας ψέματα στη γιαγιά της. Η γιαγιά της μικρής Χριστίνας είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, ωστόσο δεν είχε κάνει καταγγελία επειδή η εγγονή της της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξαναέκανε και δεν θα της έλεγε ψέματα ξανά.

Ο Ajazi, συνελήφθη λίγο καιρό αργότερα για κατοχή ινδικής κάνναβης και απελάθηκε, αλλά το φλερτ με τη 13χρονη συνεχίστηκε μέσω facebook, ενώ κάποια στιγμή επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, όπου και εργάστηκε αρχικά ως βοσκός και μετέπειτα ως DJ.

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.