Διήμερο σεμινάριο Κρητικών χορών με τον Ιωάννη Τσουχλαράκη στην Κοζάνη



Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος»  συνεχίζοντας τον κύκλο εκδηλώσεων για την προβολή της κρητικής λαϊκής παράδοσης, διοργανώνει σεμινάριο κρητικών χορών με γενικό τίτλο: «Κρητική Μουσικοχορευτική Παράδοση» – λησμονημένες αλήθειες και δημοφιλείς νεωτερισμοί». Εισηγητής: θα είναι ο Ιωάννης Θεμ. Τσουχλαράκης, Χορολέκτης – Ερευνητής – Συγγραφέας.  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31-05-2013 από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σαββάτο 01-06-2013 από τις στις 9:30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στην αίθουσα του πρώην ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ., που βρίσκεται απέναντι από την μητρόπολη Κοζάνης.

Εν τω μεταξύ τη Κυριακή ο Σύλλογος Κρητών Ν. Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος»διοργανώνει εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης της Κρήτης, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013. Το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου φίλοι και μέλη του Συλλόγου θα εκκλησιαστούν θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στην Κεντρική Πλατεία και αμέσως μετά στην Αίθουσα Φίλιππος θα μιλήσει για την μάχη της Κρήτης ο Ιωάννης Τσουχλαράκης ενώ το χορευτικό τμήμα θα παρουσιάσει χορούς της Κρήτης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.