Αποκαθίστανται οι ζημιές στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων



Ξεκινάνε οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης της κατολίσθησης στην Εθνικό Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων στο κομμάτι του Επταχωρίου. Την σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013. Οι ζημιές μεγάλης έκτασης είχαν προκληθεί από τις συνεχείς βροχοπτώσεις του χειμώνα με αποτέλεσμα να υπάρξει διάβρωση του εδάφους και εκτεταμένη κατολίσθηση. Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 290.034,18 €.

Επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής υπέγραψε την διακήρυξη δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Οδού Δοτσικό – Σαμαρίνα, Β’ Φάση» προϋπολογισμού 800.000,00 €. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών μέχρι τις 27-06-2013. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.