Αντιπροσωπεία του δήμου της Ζυρίχης Ελβετίας θα βρίσκεται σε 6ήμερη εκδρομή στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία



Αντιπροσωπεία του δήμου της Ζυρίχης Ελβετίας θα βρίσκεται σε 6ήμερη εκδρομή στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία προκειμένου να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικές επισκέψεις και γνωριμία με τοπικές αρχές και φορείς του ενδιαφέροντός τους.

Την ομάδα απαρτίζουν 18 μέλη: ο επικεφαλής της επιτροπής δημοτικών έργων καθαριότητας και αποχέτευσης, ο επίτροπος ενέργειας πόλεως, ο διευθυντής της εταιρίας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Ζυρίχης. ο
υπεύθυνος καθαριότητας δήμου Ζυρίχης καθώς και 8 δημοτικοί σύμβουλοι και 6 γραμματείς και διοικητικοί δημοτικών εταιριών.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 θα επισκεφτούν εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης και στις 15:00 θα έχουν συνάντηση στο δημαρχείο Θεσ/νίκης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καθώς και με τους αντιδήμαρχους καθαριότητας και αστικού περιβάλλοντος. Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τα έργα της νέας παραλίας.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και στη συνέχεια θα βρεθούν στην Πτολεμαϊδα και το Λιγνιτικό κέντρο ΛΚΔΜ όπου θα έχουν ενημέρωση. Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τη δήμαρχο Εορδαίας και άλλους τοπικους παράγοντες.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 θα επισκεφτούν την εταιρία τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, και τον ΥΗΣ Πολυφύτου.

Την Κυριακή 9 με Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 θα επισκεφτούν το Άγιο Όρος για να γνωρίσουν από κοντά την Ελληνορθόδοξη παράδοση.

Ηγείται της αντιπροσωπείας ο ομογενής κος Κυριάκος Παπαγεωργίου, επίκεφαλής επιτροπής δημοτικών έργων, καθαριότητας και αποχέτευσης Ζυρίχης και μέλος στο «Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης».

Επικοινωνία με τον κο Παπαγεωργίου Δευτέρα 3/6 μετά τις 11:00
Tel.: +41 44 632 49 04 Fax: +41 44 632 14 97 ή στο
e-mail:papageorgiou@env.ethz.ch και ελληνικό κινητό για όσο θα βρίσκεται η αποστολή στην Ελλάδα 6932 796126

Η οργάνωση του ταξιδιού γίνεται από το Wiki Travel Services.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.