Πυρκαγιά σε στέγαστρο και στάβλο στην περιοχή «Μπάρα» Σιάτιστας – Αγροτοδασικές πυρκαγιές και σε άλλες περιοχές



Χθές στις 14:55, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε στέγαστρο και επεκτάθηκε σε στάβλο, στην περιοχή «Μπάρα» Σιάτιστας, του Δ. Βοΐου.  Στο συμβάν επενέβησαν 5 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις ανωτέρω εγκαταστάσεις ενώ κάηκαν και 2 άλογα εντός του στάβλου.
 
Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.

Αγροτοδασικές πυρκαγιές στην Τ.Κ. Μεταξά, του Νομού Κοζάνης και στην περιοχή «Αετός» του Νομού Καστοριάς.

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε χθες στις 17:30 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 12:25 της ιδίας ημέρας, σε δασική έκταση, στην περιοχή «Αετός», του Δήμου Καστοριάς. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Στις 15:20 χθες, τέθηκε υπό πλήρη κατάσβεση η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14:00 της ιδίας ημέρας, σε χορτολιβαδική έκταση, στην Τ.Κ. Μεταξά, του Νομού Κοζάνης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 2 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 1 όχημα.  

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα των Π.Υ. Καστοριάς και Π.Υ. Κοζάνης αντίστοιχα.

Περ/κή Δκση Π.Υ. Δυτ. Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.