Ftiaxto4u.gr – Είδη και υλικά ραπτικής



Ftiaxto4u.gr – Ftiaxto όπως το έχεις φανταστεί!

Το κατάστημα ftiaxto4u δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών-υλικών ραπτικής εδώ και 33 χρόνια!

*Σεμινάρια: πλέξιμο, ράψιμο, κέντημα ( σε δικό μας χώρο)

*Ιδέες και λύσεις δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: ftiaxto4u

ftiaxto22222

Μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών ραπτικής είναι ικανό να ικανοποιήσει κάθε φαντασία και απαίτηση που έχετε, από το κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορεί κανείς να κάνει την παραγγελία του.
 
Πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για να δώσετε το προσωπικό σας στυλ στα ρούχα, εσώρουχα, μαγιό, υποδήματα, κοσμήματα, έξυπνα και οικονομικά.

Γίνε ο δημιουργός των προσωπικών σου αντικειμένων, δώστε στα αξεσουάρ σας αυτό που θα θέλατε να έχουν.

{gallery}ftiaxto1{/gallery}

Χαρίστε χειροποίητα δώρα με το δικό σας γούστο και τη δημιουργικότητά σας!

{gallery}ftiaxto2{/gallery}

Ρωτήστε τους ειδικούς του καταστήματος ftiaxto4u για ότι θέλετε να φτιάξετε, θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές προκειμένου να δώσουν λύση σ’αυτό που ψάχνετε!

Δε χρειάζεται να πετάτε τα αγαπημένα σας ρούχα που έχουν υποστεί κάποιο ατύχημα ή που έχετε βαρεθεί…απλώς μεταμορφώστε τα με απεριόριστα αξεσουαρ μόδας ή με τις βαφές ρούχων rimo και dylon και ανανεώστε την γκαρτναρόμπα σας και τη διάθεσή σας!

Διακοσμήστε και αναμορφώστε τα πάντα, ακόμα και το σπίτι σας!

{gallery}ftiaxto3{/gallery}

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε απεριόριοστες ώρες για να βρείτε τα κοσμήματα σας όπως ακριβώς θα θέλατε να είναι, φτιάξτε τα μόνοι σας με υλικά κοσμημάτων (χάντρες, υλικά για χειροποίητες δημιουργίες) από το κατάστημα ftiaxto4u!

{gallery}ftiaxto4{/gallery}

Μην πετάτε το μαγιό σας, απλά αναδείξτε το!Προσθέστε τα αξεσουάρ της αρεσκείας σας κ αποκτήστε ένα νέο μαγιό με ελάχιστο κόστος!

Δημιουργήστε μοναδικά σανδάλια τα οποία θα βρείτε στο κατάστημα μας,διακοσμήστε τα με τα αντίστοιχα αξεσουάρ του μαγιό σας και…

{gallery}ftiaxto5{/gallery}

Κλέψτε την παράσταση στην παραλία που απαιτεί ένα look επιμελώς-ατημέλητο!

Ότι έχετε σκεφτεί, ότι έχετε φανταστεί, ότι ακριβώς σας αντιπροσωπεύει θα το βρείτε στο κατάστημα ftiaxto4u :

1.    Υλικά ραπτικής : Εξιδεικευμένα υλικά ραπτικής (burda, prim, patchwork, Πεταλούδα)

2.    Υλικά πλεξίματος : Νήματα για πλέξιμο σε μοντέρνα και κλασικά. Ειδικά νήματα για κασκόλ και τσάντες. Είδη ραψίματος και κεντήματος.

3.    Αξεσουάρ μόδας: Αξεσουάρ για σουτιέν και μαγιό, διακοσμητικά για υποδήματα, διακοσμητικά ενδυμάτων, καπέλα, ζώνες, καρφίτσες, γραβάτες, γιακάδες, τιράντες, φουλάρια.

4.     Χάντρες και υλικά κοσμημάτων: βάσεις για σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, αλυσίδες, υγρό γυαλί, σύρμα, ντίζα για κατασκευές, κουμπώματα, ακροδέκτες, γράνες και στοπάκια, ελαστική μπετονιά, εργαλεία και θήκες.

5.    Υλικά για χειροποίητες δημιουργίες: Σανδάλια για διακόσμηση, αλυσίδες, στρας-πέρλες-πέτρες-χάντρες, χειροποίητα αξεσουάρ, ελαστικές δαντέλες, κορδόνια, λουλούδια, εποχικά υλικά διακόσμησης.

6.    Υπηρεσίες του καταστήματος Ftiaxto4u.gr : Button, κουμπιά για τζιν, ντύσιμο κουμπιών, επιδιορθώσεις φερμουάρ, φερμουάρ του μέτρου.

{gallery}ftiaxto6{/gallery}


Ftiaxto4u.gr – Είδη και υλικά ραπτικής
Συντεχνιών 5, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461025990
Υπεύθυνος Καταστήματος: Ραπτόπουλος Σωτήρης

Βρείτε το κατάστημα Ftiaxto4u στον πληρέστερο οδηγό της Κοζάνης!

Copyright © 2013 kozaniLife.gr All Rights reserved

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.