1ος Γύρος της Ελλάδας με Vespa! Βίντεο με το πέρασμα απο την Κοζάνη…

Από το vetonews.gr

Η ιδέα για το γύρο της Ελλάδας προτάθηκε μέσω του διαδικτυακού τόπου Vespa Forum Hellas.

Η ομαδική αυτή εκδρομική προσπάθεια έχει κύριο σκοπό να αναδείξει  την αισιοδοξία και την θέληση του Έλληνα για καλύτερες μέρες και να  προβάλει  την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Μια ιδιαιτερότητα για τους φίλους της Vespa, είναι ότι υπάρχουν clubs σε όλον τον κόσμο, σε μέρη που κανείς δε φαντάζεται και όλοι μαζί επικοινωνούν διαδικτυακά μέσω των χιλιάδων forum που έχουν δημιουργηθεί (εξού και ο στόχος για την τουριστική προβολή της χώρας).

Η εθελοντική συμμετοχή μας, έστω και σε ένα μέρος της διαδρομής στα όρια της περιοχής μας σαν σκυταλοδρομία, είχε και έχει μεγάλη σημασία, ώστε όλες οι τοπικές ενώσεις Vespa Club μαζί να συμμετέχουμε στην πραγματοποίηση του μεγάλου αυτού εκδρομικού γύρου της Ελλάδας.

Ο πυρήνας ξεκινάει με περίπου 10 άτομα αλλά στο τέλος της διαδρομής ο γύρος θα έχει ξεπεράσει τους 200 συμμετέχοντες.

Στον γύρο αυτό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ιδιοκτήτες VESPΑ και LΑMBRETTΑ, απ’ όλη  την Ελλάδα και άλλες χώρες, χωρίς εξαιρέσεις, και έχει εθνικό και πανευρωπαϊκό χαρακτήρα με σκοπό, κυρίως, την ΠΡΟBΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,  με το κεντρικό μήνυμα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, που θα είναι και το έμβλημα του :

” ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ  –  ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  –  ΑΓΑΠΩ ΤΗ VESPΑ”

Η συνολική διαδρομή θα καλύψει περίπου 2000 χλμ.  Η απόσταση θα καλυφθεί  σε 10 ημέρες, με διαδρομές των 180-270 χλμ. ημερησίως.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.