Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχει στο 1ο Ελληνορωσικό Forum που ξεκινά στις 16 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη



Ξεκινά την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013 το 1ο Ελληνορωσικό Forum που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το Ελληνορωσικό Κέντρο «ΕΡΜΗΣ», για την ανάπτυξη των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας, με τη συμμετοχή  25 Ελληνικών και Ρωσικών Επιμελητηρίων, μεταξύ αυτών και του Επιμελητηρίου Κοζάνης, 59 επιχειρήσεων από την Ρωσία που προέρχονται κυρίως από τα Επιμελητήρια ΓΙΑΡΟΣΛΑΒΣΚ, ΒΟΛΟΓΚΝΤΑ, ΡΟΣΤΟΒ, ΛΙΠΕΤΣΚ κ.α και περίπου 500 Ελληνικών επιχειρήσεων, μεταξύ αυτών και 9 από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Το Forum θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στις 16 και 17/5/2013.

Αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επιχειρηματίες και για εξαγωγικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον επενδυτικό κλάδο για την προώθηση και ανάπτυξη των πωλήσεων ελληνικών προϊόντων στη ρωσική αγορά και κυρίως είναι μια σημαντική συνάντηση για όλους τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να πετύχουν επιχειρηματικές συνεργασίες. Περισσότερες πληροφορίες και πλήρη λίστα των συμμετεχόντων επιχειρήσεων στη σελίδα του Forum  www.ermis-forum.com/el/.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.