Σωκράτης Ξυνίδης: Ψεύτη Κουκουλόπουλε, ή ανακαλείς ή θα τα πούμε στα δικαστήρια!

Το τεράστιο έλλειμμα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προκαλεί μεγάλες τριβές και αναταράξεις μεταξύ των βενιζελικών και των παπανδρεϊκών στελεχών του κινήματος οι οποίοι αλληλοεγκαλούνται και αλληλοαπειλούνται δημοσίως μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σημερινή αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου και του πρώην γραμματέα -επί εποχής Γιώργου Παπανδρέου- του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη.

Ο κ. Κουκουλόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι είπε μεταξύ άλλων: «Οι κύριοι Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το κόμμα με απλήρωτους εργαζόμενους ενώ διερωτήθηκε αν αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτό».

Η αντίδραση του κ. Ξυνίδη ήταν οξύτατη και άμεση και ήρθε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας: «ΨΕΥΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ» έγραψε και μάλιστα σε κεφαλαία, προφανώς για να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση.

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.