Ξεσηκωμός για την άνοδο στην Α2 σε άνδρες και γυναίκες για τον Γ.Σ. Κοζάνης



Διπλή μάχη ανόδου στην Α2 για άνδρες και γυναίκες του ΓΣ Κοζάνης,  στο βόλλευ,  το Σάββατο 11 Μαίου στις 4μ.μ. (γυναίκες) και 6μ.μ. (άνδρες) στο ΔΑΚ Κοζάνης. Οι αθλητές και αθλήτριες ζητούν τη στήριξη όλων των φιλάθλων της Κοζάνης.

Αναλυτικά:

Γυναίκες
Με μια μεγαλειώδη νίκη, τα κορίτσια του Γ.Σ. Κοζάνης οδηγούνται το Σάββατο το απόγευμα σε τελικό ανόδου με αντίπαλο τον Γ.Σ. Γρεβενών (ο οποίος γκρέμισε τον Πιερικό στην τρίτη θέση νικώντας τον με 3-1). Χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερη απόδοση επιβλήθηκαν επί του Αρχέλαου μέσα στην Κατερίνη με σκορ 3 – 1 τα σετ 22-25,20-25,25-19,13-25 σε ένα ήσυχο και αθλητικό παιχνίδι και πλέον με καθαρή νίκη επί των Γρεβενών ανεβαίνουν στην Α2. Η ομάδα του ΓΣ Κοζάνης, μετά από μία δύσκολη πορεία κατάφερε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, όχι μόνο να προκριθεί από τον όμιλό της στα τελικά της ανόδου, αλλά να διεκδικεί την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία σε ένα παιχνίδι τελικό και αυτή τη φορά χωρίς να εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχει αυτή η πορεία, οι πρωταγωνιστές της αθλήτριες και προπονητής, ξεπέρασαν τις προσδοκίες όλων μας και για μία ακόμα φορά τους συγχαίρουμε. Αυτή τη φορά ο ΓΣ Κοζάνης, προσκαλεί  όλη την πόλη να έρθει στο ΔΑΚ Κοζάνης το Σάββατο στις 16:00 και “να ανεβάσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας.” Στο παιχνίδι της Κατερίνης αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες: Τσανακτσή, Παφίλη, Γκουντιού Ολ., Γκουντιού Αλ., Δαδαμόγια, Μήτσκα, Γκοβεδάρου, Μπέμπη-Μπακάλη, Βασιλοπούλου, Ζηνωνίδου, Ντέρου, Μαγγιρίδου.

Ανδρες
Με  το Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών  να έχει ολοκηρωθεί (υπολείπονται δύο αναβληθέντες αγώνες του Α´γύρου) η ομάδα  του ΓΣ Κοζάνης, το Σάββατο στις 6μ.μ. θα δώσει το πιό κρίσιμο παιχνίδι με την Νάουσα και με ένα καθαρό σκορ 3-0 η 3-1 θα ανέλεθει στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία .

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.