Οι γνωστοί – άγνωστοι ξαναχτύπησαν τις εκκλησίες στο Βόιο – Μεγάλο το πρόβλημα με τις διαρρήξεις σε ναούς!



Παραμονές Πάσχα οι γνωστοί κλέφτες της περιοχής διέρρηξαν σχεδόν όλες τις Εκκλησίες της περιοχής και οι ζημιές που προκάλεσαν είναι πολύ μεγάλες.

Συγκεκριμένα στο ΑΓΙΑΣΜΑ διέρρηξαν την εκκλησία του Αγ. Αθανασίου ξηλώνοντας το σιδερένιο παράθυρο του ιερού  βήματος  μαζί με το κάσωμα. Στη συνέχεια  έσπασαν σκαλιστό παγκάρι το οποίο φυσικά δεν είχε τίποτε μέσα και ανοίγοντας την κυρία είσοδο με τα κλειδιά που βρήκαν  στο παγκάρι έφυγαν ανενόχλητοι χωρίς βέβαια να κλέψουν τίποτα. Αφού δεν βρήκαν εκεί τίποτε πήγαν στον Αγ. Γεώργιο και με τον ίδιο τρόπο μπήκαν στην εκκλησία αλλά ευτυχώς εκεί  ήταν όλα ανοιχτά και δεν προκάλεσαν ζημιές.

Η Αστυνομία που ήρθε μας είπε ότι το ίδιο πράγμα συνέβη σχεδόν σε όλα τις Εκκλησίες της περιοχής.

Κάνουμε έκκληση προς όλους αυτούς οι οποίοι ζούν από αυτό το επάγγελμα, να σταματήσουν να εισβάλουν στις Εκκλησίες διότι οι ζημιές που προκαλούν είναι μεγαλύτερες από αυτά που ελπίζουν ότι θα εισπράξουν.

Παρακαλούμε επίσης την αστυνομία να περνάει τουλάχιστον μέρα παρά μέρα  κατά τις νυκτερινές ώρες από εκείνη την περιοχή  διότι στη διαδρομή από Ομαλή μέχρι Δαμασκηνιά κατά τις μεσονύκτιες ώρες κυκλοφορούν πιο πολλά αυτοκίνητα  και γουρούνες απ ότι την ημέρα.

Η Εκκλησιαστική επιτροπή ενορίας Αγ.Γεωργίου

tovoion.com
sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.