Το Παιδικό τμήμα των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ ενόψει της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του έχει μπει το Παιδικό τμήμα των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ, ενόψει της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα που οι συμμαθητές τους χαλαρώνουν και ετοιμάζονται για τι διακοπές του Πάσχα, οι Παίδες μας ιδρώνουν και παλεύουν μέσα στα γήπεδα, προκειμένου να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ (το οποίο είναι αφιερωμένο απ΄ όλους μας, στον μεγάλο άτυχο-απόντα της φετινής αγωνιστικής περιόδου λόγω τραυματισμού, στον Δημήτρη Αλβανό), αποτελεί συνέχεια της ανοδικής πορείας του Σωματείου και τη μεγαλύτερη του επιτυχία του, μετά την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Οι σημερινοί Πρωταθλητές είναι οι ¨μπόμπιρες¨, που το 2006-07 γνώριζαν το μπάσκετ στις νεοσύστατες ακαδημίες των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ.
    
Μέσα από πολλές δυσκολίες, ανταγωνισμό και οικονομικές συγκυρίες κρατήσαμε τις ακαδημίες μας σε υψηλό επίπεδο, προσηλωμένοι στον αρχικό από ιδρύσεως, στόχο μας: να διδαχθούν τα παιδιά σωστό μπάσκετ. Διαχρονικά, μέσα από τα λάθη μας φροντίζουμε να ..μαθαίνουμε, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν και παράλληλα μας γεμίζουν ευθύνες ανεβάζοντας τον πήχη.  Η αποφασιστικότητα όμως της Διοίκησης για τη δημιουργία ποιοτικών Ακαδημιών και ανταγωνιστικών Αναπτυξιακών τμημάτων δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα, αν δεν έβρισκε ανταπόκριση στη θέληση των παιδιών και στην αμέριστη συμπαράσταση των γονέων οι οποίοι μας εμπιστεύονται και στέκονται συμπαραστάτες και ¨συνεργάτες¨ στις προσπάθειές μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!!

Η συμμετοχή στα Προκριματικά, αποτελεί για τα παιδιά μια μοναδική ευκαιρία να ¨ζήσουν¨ την αποστολή, τους αγώνες και γενικότερα την παρουσία τους σε μια Πανελλήνια διοργάνωση, χωρίς πίεση και σκοπιμότητες. Συμβουλή μας είναι να χαρούν τις στιγμές, να παίξουν το παιχνίδι τους χωρίς άγχος και απλά να γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν ομάδες που είναι ανάλογες και σίγουρα όχι καλύτερές τους.

Πάνω απ΄ όλα όμως να ξέρουν ότι ιστορικά, είναι οι Πρώτοι που άνοιξαν τον ¨λογαριασμό¨ των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τους αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

Για το Δ.Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μάρκος Τσιρέκας                    Παναγιώτης  Μαλούτας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.