Με επιτυχία η εκδήλωση της βράβευσης των επιτυχόντων σε οικονομικές σχολές της Χώρας



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της βράβευσης των επιτυχόντων σε οικονομικές σχολές της Χώρας, από την Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ‘’ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ’’

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι :

Ο περιφερειάρχης κ. Γ.Δακής, ο αντιδήμαρχος κ. Ι.Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου και μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ κ. Θ. Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών και μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕ κ. Δ. Παφίλης, το μέλος της ΣΤΑ και πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ι. Αποστολίδης και ο Διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης κ. Α. Γκλούμπος.

Επίσης το θερμό χαιρετισμό τους έστειλαν, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Μαρία Αντωνίου και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος.

Για πρώτη φορά η  εκδήλωση συνδυάστηκε με την παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου οικονομολόγου- Ερευνητή, Ιωάννη Τόλιου με θέμα: «Κρίση, «απεχθές» Χρέος και αθέτηση πληρωμών PSI, νέο μνημόνιο και εναλλακτική στρατηγική».

Το βιβλίο προλόγισαν οι Κώστας Μακεδόνας και Νικόλαος Σαριαννίδης , συνάδελφοι οικονομολόγοι καθηγητές στο ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού κ. Καρακάσης Μανώλης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους φοιτητές και τους συγχάρηκε γι΄αυτήν τους την επιτυχία, αναφέρθηκε στο νόημα της εκδήλωσης που είναι να γνωρίσουν από τώρα το Οικονομικό Επιμελητήριο που είναι ο θεσμικός οικονομικός σύμβουλος της Πολιτείας και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που κάνουν, τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών, όσο και μετά την αποφοίτησή τους.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ευχήθηκαν ολόψυχα σε όλους τους νέους οικονομολόγους και στις οικογένειές τους, καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους ζωής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.