Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στο τριήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος



Ο Δήμος Κοζάνης, ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, διοργανώνει  στις 7, 8 και 9 Ιουνίου 2013 τριήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την περαιτέρω ενεργοποίηση των πολιτών του Δήμου σε ζητήματα περιβαλλοντικά και σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Επίσης από τις εκδηλώσεις αυτές στόχος είναι να αναδειχθεί συλλογικά η αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας, του εθελοντισμού που επιδεικνύουν οι ενεργές και δραστήριες τοπικές κοινωνίες με τους φορείς που τις εκπροσωπούν.

Στα πλαίσια του εορταστικού τριημέρου, ο Δήμος καλεί νηπιαγωγεία, σχολεία, Τ.Ε.Ι, Πανεπιστήμιο, συλλόγους, σωματεία, φορείς, οργανώσεις, κινήσεις πολιτών να συμμετέχουν ενεργά, αναλαμβάνοντας, υπό την αιγίδα του Δήμου, δράσεις/ενέργειες όπως:
 
Παρουσιάσεις
Εκθέσεις (π.χ Οικοπροϊόντων/ Ανθο-έκθεση/ Φωτογραφίας/ Ζωγραφικής)
Παιδικά Θεατρικά/ Θεατρικές Παραστάσεις/ Κουκλοθέατρο/ Παραμύθια
Διαδραστικά παιχνίδια
ή  και άλλες που επιθυμούν, στο πνεύμα πάντοτε τέτοιων εκδηλώσεων.  

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα,  να την καταθέσουν μέχρι τις 10 Μαΐου 2013 στα γραφεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (Πλ. 28ης Οκτωβρίου,1ος όροφος) ή μέσω φαξ στο 24613 50445,  ή μέσω email στο kathariotita@kozanh.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 24613 50444.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.