«Ημέρα γνωριμίας με την βιβλιοθήκη» – Μια γιορτή για την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης«Ημέρα γνωριμίας με την βιβλιοθήκη», αποτέλεσε η 23 Απρίλη, Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που υλοποιεί η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, για την προσέλκυση κοινού στους χώρους της.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αποτέλεσε αφορμή για την γνωριμία των πολιτών με το προσωπικό της βιβλιοθήκης, αλλά και το εφαλτήριο «για να προβληματιστούν οι πολίτες για το μέλλον της, μετά την ολοκλήρωση του νέου της κτηρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, να γνωρίσουν τον πλούτο της, να δανειστούν βιβλία», ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, και συνέχισε « η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα όπου η βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες της σε μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα και υποδέχεται τους φίλους της, καθώς στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, το βιβλίο είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διασκεδάσουμε και να μορφωθούμε ».

Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και μέσα στο καλοκαίρι, στο πλαίσιο της γνωριμίας των παιδιών, αυτή τη φορά, με το βιβλίο αλλά και την Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

 

™130425_ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.