Ελεύθερος με εγγύηση 60.000 ευρώ ο Φωτόπουλος



Ελεύθερος με εγγύηση 60.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφέθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στον ανακριτή και απολογείται για το λεγόμενο «πάρτι δαπανών» που διαπιστώθηκε στο συνδικάτο των εργαζομένων στη δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος ζημιώνοντας τη ΔΕΗ για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων – υπερτιμολόγησεων και τη διαχείριση στον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της ΓΕΝΟΠ.

«Αν βρεθεί σε μένα έστω και ένα ευρώ κατάθεση ή οποιαδήποτε αγορά, δεν θα παραιτηθώ, θα αυτοκτονήσω», είχε δηλώσει ο κ. Φωτόπουλος, απαντώντας στις κατηγορίες με αφορμή σχετικό πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή και έρευνα του ΣΔΟΕ που ακολούθησε.

lykavitos.gr

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.