Παρουσίαση φαραγγιών και παιχνίδια βαρύτητας στα Σέρβια

Διήμερο εκδηλώσεων στα Σέρβια με επίκεντρο τα φαράγγια της περιοχής και τα σπήλαια διοργανώνει ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού σε συνεργασία με τον Σπηλαιολογικό Σύλλογος Θεσσαλονίκης ΄΄Πρωτέας΄΄ και τον ΕΟΣ Κοζάνης.
 
Το Σάββατο 27 Απριλίου (8μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση των φαραγγιών της περιοχής ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση – ενημέρωση για την προστασία των σπηλαίων. Ταυτόχρονα θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση φωτογραφίας.
 
Το πρωί της Κυριακής 28 Απριλίου (11π.μ.) στο Φαράγγι των Σερβίων θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε παιχνίδια βαρύτητας με σχοινιά – Flying Fox & Rapel,  φέρνοντας τους συμμετέχοντες, τα μέλη των δύο συλλόγων, σε μια πρώτη επαφή με τη τεχνική που χρησιμοποιούν οι σπηλαιολόγοι κατά την σπηλαιοεξερεύνηση καθώς και με σπηλαιοδιαδωστικές τεχνικές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013 –  Ώρα 8μ.μ.
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου: Παρουσίαση των φαραγγίων της περιοχής. Ενημερωτική συζήτηση για την προστασία των σπηλαίων.
Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013 –  Ώρα 11π.μ.
Φαράγγι Σερβίων: Παιχνίδια βαρύτητας για όλους με σχοινιά – Flying Fox & Rapel

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.