Ανακοίνωση Σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνει την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαΐου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στην αίθουσα Κ/Θ «Φίλιππός» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης.

Σκοπός της συνέλευσης είναι η ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με την Ένωση και το καταστατικό της, η συζήτηση για τρέχοντα θέματα αλλά και για τους μελλοντικούς στόχους της Ένωσης, καθώς και η παρουσίαση επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν το σύνολο των Εργαζομένων στις Ένοπλες Δυνάμεις (νέο μισθολόγιο, ασφαλιστικό).

Κατόπιν αυτών καλούμε όσους συναδέλφους ζουν και εργάζονται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας (μέλη της Ένωσης και μη), όπως προσέλθουν για να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, ώστε να υπάρξει μια πρώτη γνωριμία μεταξύ μας με απώτερο στόχο την συμμετοχή όλων σε μια κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.