Ανοίγει τις Πύλες η 8η «Ανθοκομική – Αγροτική Έκθεση Κοζάνης»

Την Τετάρτη 24 Απριλίου  και ώρα 17:30 ανοίγει τις Πύλες η 8η  «Ανθοκομική  – Αγροτική Έκθεση Κοζάνης»,   με  Ειδικό Αφιέρωμα στο «ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ» και διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Απριλίου 2013.

Την Έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο και το «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης», σε συνεργασία με την «Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης» και τον «Αθλητικό Αλιευτικό Σύλλογο Κοζάνης». Εφέτος, για πρώτη φορά εμπλουτίζετε με επιχειρήσεις Αγροτικού, Κυνηγετικού – Αλιευτικού ενδιαφέροντος.

Το κοινό μπορεί να βρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων από τις παρακάτω κατηγορίες:
Άνθη & καλλωπιστικά φυτά
Καλλωπιστικά & οπορωφόρα δενδρύλλια
Φυτά για λαχανόκηπους
Φυτά & υπηρεσίες καλλιέργιας λεβάντας
Είδη Κυνηγού και Αλιαία
Εργαλεία κηποτεχνίας και γενικότερα
Έπιπλα εξωτερικού χώρου
Διακοσμιτικά και χρηστικά αντικείμενα εξωτερικού χώρου
Είδη camping και outdoor spor
Διάφορα άλλα είδη γενικότερου ενδιαφέροντος

Καθημερινά, έχουν προγραμματιστεί Ενημερωτικές Ημερίδες Αγροτικού, Κυνηγετικού και άλλου ενδιαφέροντος (Αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου & του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και της ΑΝ.ΚΟ.). Επίσης, υπάρχει καθημερινό Πολιτιστικό Πρόγραμμα με Παραδοσιακά Χορευτικά Συγκροτήματα της περιοχής. Ταυτόχρονα, θα λειτουργεί Λούνα Πάρκ και υπαίθριο Καφέ.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00, παρουσία των εκπροσώπων των Τοπικών Φορέων & Αρχών, των Διοικήσεων της «Κυνηγετικής Ομοσπονδίας  Μακεδονίας – Θράκης» και του «Αθλητικού  Αλιευτικού Συλλόγου  Κοζάνης» καθώς και πλήθος κόσμου.
Οι ώρες λειτουργίας είναι : Τετάρτη – Παρασκευή: 17:30 – 22:30,  
Σάββατο & Κυριακή: 10:30 – 22:30

Με τιμή
για το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης
ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ευρενιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.