Ενημερωτική συνάντηση της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης



Την Παρασκευή 19/04/2013, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Συμβούλου της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κάτανα Γεώργιου και της Διευθύντριας της Δημοτικής Αστυνομίας κας Θεοδωρίδου Μαρίας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης,  Ταξίαρχο κ. Καραΐτση Γεώργιο, τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης, τους Διοικητές των Τμημάτων και την ψυχολόγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    
Ειδικότερα, πρόκειται για έναν κύκλο συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική Αστυνομία, που ξεκινάει με αυτή τη συνάντηση, ενόψει των «Ανοιχτών Αυλών» στα σχολεία, καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου και αφορά την ασφάλεια των παιδιών που παίζουν σε αυτές.
    
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη σχολική βία, ναρκωτικά και σεξουαλική παρενόχληση, ώστε να ενημερωθούν οι σχολικοί φύλακες αλλά και οι δημοτικοί αστυνομικοί σε τέτοια θέματα, αναβαθμίζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.
    
Η Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας ευχαριστεί θερμά τον Ταξίαρχο κ. Καραΐτση και όλους τους Διοικητές των Τμημάτων για την πολύτιμη συνδρομή τους, αποδεικνύοντας περίτρανα την αγαστή συνεργασία των δύο ένστολων σωμάτων, που σαν στόχο έχουμε την ασφάλεια και την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.