4ο Προσυνέδριο ενόψει του 9ου τακτικού συνεδρίου της Ν.Δ. στη Δυτική Μακεδονία



Το 4ο προσυνέδριο ενόψει της διεξαγωγής του 9ου Τακτικού Συνέδριου της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στη Δυτική Μακεδονία από την Παρασκευή 12 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τοπικούς φορείς στην ΠΕ Καστοριάς με επικεφαλή κλιμακίου τον Βουλευτή Χρήστο Κέλλα, στην ΠΕ Γρεβενών με επικεφαλή κλιμακίου τον Βουλευτή Ευθύμιο Καρανάσιο και στην Πτολεμαίδα με επικεφαλή κλιμακίου τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Οι συσκέψεις με τοπικούς φορείς θα συνεχιστούν το Σάββατο επίσης από τις 10 το πρωί στην Κοζάνη με επικεφαλής κλιμακίου τον Μανώλη Κεφαλογιάννη καθώς και στην ΠΕ Φλώρινας με επικεφαλής του κλιμακίου τον Βουλευτή Διονύση Σταμενίτη.

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα διεξαχθούν οι εργασίες του προσυνεδρίου με εισήγηση από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Συνεδριακών Διαδικασιών και Γραμματέα Συνδικαλισμού Φίλιππου Ταυρή. Θα ακολουθήσει η κεντρική πολιτική εισήγηση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Μανώλη Κεφαλογιάννη και παρέμβαση του Προέδρου του Εκτελεστικού Γραφείου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου. Η διαδικασία του συνεδρίου θα ολοκληρωθεί με χαιρετισμούς των προέδρων των ΝΟΔΕ, Βουλευτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας καθώς και τις τοποθετήσεις Κομματικών Στελεχών.

ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.