Σχέδια συμβάσεων σημαντικών έργων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής

Στην υπογραφή τεσσάρων προεγκρίσεων έργων, προχώρησε την Τρίτη 9 Απριλίου 2013, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Αποκατάσταση παλαιού Γυμνασίου Βεύης, ειδικός εξοπλισμός σε σχολεία του Βοΐου και Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός κέντρων υγείας περιλαμβάνονται στα σχέδια των συμβάσεων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την αποκατάσταση του παλαιού Γυμνασίου Βεύης, προϋπολογισμού 776.886,88 €, την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού σχολείων του Δήμου Βοΐου, προϋπολογισμού 50.533,00 € και την προμήθεια πέντε οδοντιατρικών μηχανημάτων στα κέντρα Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 63.468,00 €. Επίσης ενέκρινε την δημοπράτηση της προμήθειας και εγκατάστασης αξονικού τομογράφου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, προϋπολογισμού 280.000,00 €.

Έργα που αφορούν την καλύτερη παροχή υγείας και παιδείας αποτελούν πρώτη προτεραιότητα στον σχεδιασμό μας, σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Έχουμε συντάξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με τους επιτελείς της Διαχειριστικής Αρχής προκειμένου να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Η προσπάθεια μας είναι συνεχής ώστε το επόμενο διάστημα να καλύψουμε μεγάλο μέρος των αναγκών στους δύο τομείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.