Η ΠΑΣΕΒΕ Κοζάνης σε κοινή σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

Αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές, οδηγοί ταξί, συνταξιούχοι.
 
Η επίθεση που δέχεται ο λαός από το μεγάλο κεφάλαιο και τους πολιτικούς εκπρόσωπους του, την τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, είναι αδυσώπητη. Τα πρόσωπα αλλάζουν, οι εντολές όμως για το τσάκισμα της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολουμένων και μικρών ΕΒΕ, της φτωχής αγροτιάς, της νεολαίας, της έντασης της εκμετάλλευσης των γυναικών συνεχίζεται σύμφωνα με τις προσταγές τις ΕΕ.
 
Μνημόνια, χαράτσια, φόροι, κόψιμο μισθών είναι μερικά από τα «φανερά» μέτρα που θα μας οδηγήσουν πάλι στον δρόμο της «ανάπτυξης»  και  κάθε φορά όπως μας υπόσχονται είναι τα τελευταία.

1.500.000 άνεργοι

100.000 χρεωκοπημένοι συνάδελφοι μας

Η ανεργία σύμφωνα με δικές τους προβλέψεις θα φτάσει άμεσα στο 30% και 130.000 μικρές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να κλείσουν

Χιλιάδες εργάτες ανασφάλιστοι και απλήρωτοι, χιλιάδες επαγγελματίες ανασφάλιστοι αφού δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς τον ΟΑΕΕ

Χιλιάδες συνάδελφοι μας, δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα μαγαζιά τους, να θεωρήσουν βιβλία και η πλειοψηφία των αυτοκινητιστών ( ΤΑΞΙ, ΦΔΧ ) δεν μπορούν να περάσουν ΚΤΕΟ και να δουλέψουν γιατί δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα.

Τα νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα, με ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό και εξουθενωμένους γιατρούς από την υπερεργασία. Ελλείψεις σε βασικά φάρμακα.

Σχολεία υποβαθμισμένα και τριτοβάθμια εκπαίδευση στην υπηρεσία των μονοπωλίων.

Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας
 
Πείνα – Φτώχια – Εξαθλίωση

Η «ανάπτυξη» που θα έρθει θα είναι πάνω στις στάχτες ενός είδη χρεοκοπημένου λαού. Η φτωχοποίηση μας προχωρεί σύμφωνα με το σχέδιο τους.
 
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!!!! Συντονίζουμε την δράση μας μαζί με το ΠΑΜΕ(Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο), την ΠΑΣΥ(Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση), το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) και την ΟΓΕ(Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας).

ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΗ 2013 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΙΣ 19:30

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.     

ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.