Ενημερωτική ημερίδα για το ΕΣΠΑ στο Τσοτύλι – Βίντεο

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο, Υπηρεσίες στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Τσοτύλι, με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να χρηματοδοτηθούν για υπό σύσταση επιχειρήσεις ή για επιχειρήσεις που ήδη δραστηριοποιούνται.

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Δήμος Βοΐου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ, εταίρου του ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» και της ΑΝΚΟ.

Τα στελέχη της ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ ενημέρωσαν για τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν ώστε να τύχει χρηματοδότησης μία επιχείρηση, ενώ παρουσίασαν και μια σειρά δράσεων που επιδοτεί το πρόγραμμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκ μέρους του Δήμου Βοΐου, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Σίμος και από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, οι οποίοι τόνισαν την αναγκαιότητα για αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.