Απλήρωτοι από τον Ιανουάριο είναι οι εργαζόμενοι στα Σούπερ Μάρκετ «Αρβανιτίδη»

Το Σωματείο Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων και ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κοζάνης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Κοζάνης, καταγγέλει την Διοίκηση της επιχείρησης SUPER MARKET ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, διότι όλοι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι  από τον Ιανουάριο του έτους 2013, όπως και όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι στη Βόρεια Ελλάδα.

Συνεχίζουμε να είμαστε απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην συγκεκριμμένη επιχείρηση, παρά τις συνεχείς και άκαρπες ενοχλήσεις στην Δ/νση.

Η στάση της επιχείρησης είναι σκληρή, άδικη απέναντι σε όλους τους συναδέλφους, και πρέπει να καταλάβουν  και οι ίδοι ότι οι εργαζόμενοι είμαστε άνθρωποι με οικογένειες και υποχρεώσεις και δεν μπορούμε  να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα μας.

Πάνω στις πλάτες των εργαζομένων ανοίγουν καινούργια καταστήματα, διατίθενται χρήματα για διαφήμιση της επιχείρησης στα Μ.Μ.Ε  κι από την άλλη  δεν  πληρώνουν τα δεδουλευμένα.

Απαιτούμε την άμεση εξόφληση όλων των δεδουλευμένων μας μισθών  και  καλούμε όλους να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του Σωματείου μας.

 
ΤΟ Δ.Σ.

Η πρόεδρος
Λευκού Ελένη
    
Η γεν. Γραμματέας
Καρανάτσιου Χρυσούλα

Κοινοποίηση:

  ΓΣΕΕ

  Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης

  Εργατικά Κέντρα Βόρεια Ελλάδας

  Σωματεία Δύναμης Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης

  ΣΕΠΕ Δ. Μακεδονίας

Σωματείο Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων
και ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κοζάνης Δήμων
και Κοινοτήτων Νομού Κοζάνης
ΕΔΡΑ:ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.