Συνεργασία Δ. Κοζάνης και Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης για την παραχώρηση τμήματος του στρατοπέδου Μακεδονομάχων



Συνεργασία για το ζήτημα της εξυπηρέτησης των αναγκών στάθμευσης του αστυνομικού μεγάρου Κοζάνης, σε τμήμα του στρατοπέδου Μακεδονομάχων, είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Απριλίου 2013, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας,  με τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Γιώργο Καραΐτση, παρουσία του γενικού αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ηλία Στεφανή.

Το βασικό ζήτημα που συζητήθηκε ήταν μία σειρά από προϋποθέσεις που πρέπει να συγκεκριμενοποιηθούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραχώρηση τμήματος του στρατοπέδου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης θα λάβουν μέριμνα για την εκπλήρωση των προϋποθέσεων αυτών και την εξεύρεση των αντίστοιχων πόρων, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να σταθμεύουν με ασφάλεια απέναντι  από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Αναλυτικότερα οι προϋποθέσεις αφορούν:

-την κατασκευή νέας περίφραξης και αποκατάστασης του περιμετρικού φωτισμού, σύμφωνα με τις υποδείξεις της στρατιωτικής υπηρεσίας, προκειμένου να διαχωριστεί το υπόψη τμήμα από το υπόλοιπο στρατιωτικό ακίνητο, καθώς και προσβασιμότητα στον χώρο

-τον σχεδιασμό μιας σειράς μέτρων, που εξασφαλίζουν την ασφάλεια κίνησης πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο

Η συνεργασία των δύο φορέων ολοκληρώθηκε με τον ορισμό των αρμόδιων στελεχών, που θα επιμεληθούν και θα τεκμηριώσουν την θέση του Δήμου Κοζάνης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.