Προσυνέδριο της Νεάς Δημοκρατίας στην Κοζάνη στις 14 Απριλίου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραβρεθεί και ο Πρωθυπουργός



Προσυνέδριο της Νέας Δημομοκρατίας, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος τον Ιούνιο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  14 Απριλίου στην Κοζάνη. Μια μέρα νωρίτερα κλιμάκια με επικεφαλείς βουλευτές της Ν.Δ. θα επισκεφθούν όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγράψουν  τα προβλήματα της περιοχής. Αυτά ανακοίνωσε  ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Γιώργος  Λουλουδάκης, που βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα στην Κοζάνη. Μάλιστα, στο προσυνέδριο της Κοζάνης ενδέχεται να βρεθεί και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με τον κ. Λουλουδάκη, σκοπός του προσυνεδριακού διαλόγου είναι «να κατεβούμε στην κοινωνία και να αφουγκραστούμε τον κόσμο. Να ακούσουμε τα προβλήματα, να τα καταγράψουμε, κάποια να κάνουμε νόμους και κάποια να τα βάλουμε στο πρόγραμμα μας».

Ο κ. Λουλουδάκης αναφερόμενος στη γενική κατάσταση στη χώρα σημείωσε πως τα μέτρα 11,7δις που πάρθηκαν ήταν αποτέλεσμα των διπλών εκλογών, καθώς όπως τόνισε αυτές ήταν, που πήγαν όλο το πρόγραμμα πίσω. « Τον Ιούνιο θα έπρεπε να έχουμε εισπράξει τη δόση, την οποία όμως δεν πήραμε. Το Σεπτέμβριο το ίδιο. Φτάσαμε το Δεκέμβριο να εισπράξουμε και τις 3 δόσεις μαζί. Ολα αυτά έχουν υπογραφεί και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει» και πρόσθεσε πως «ενώ λοιπόν συμβαίνουν αυτά στο κράτος, δεν θα μπορούσε η ΝΔ. να μείνει πίσω. Δεν θα μπορούσαμε να μη βρούμε βηματισμό παράλληλα με την κυβέρνηση».

Γ.Κ.
Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.