Η Κοζάνη κυπελλούχος της ΕΠΣ Κοζάνης!



H Κοζάνη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος στέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και Κυπελλούχος της ΕΠΣ Κοζάνης καθώς επικράτησε στον τελικό του Εορδαικού με 3-2.

Η Κοζάνη ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο μέρος, όπου κυριάρχησε και προηγήθηκε μόλις στο 17’ με 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Εορδαικός ισορρόπησε το παιχνίδι μειώνοντας το σκορ, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την Κοζάνη.

Στο γήπεδο της Ποντοκώμης βρέθηκαν περίπου 500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, εκτός από μια μικρή λεκτική διαμάχη, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή του Εορδαικού και φίλους της Κοζάνης.

Πολύ ωραία στιγμή το χειροκρότημα των παικτών του Εορδαικού στους κυπελλούχους της ΕΠΣ Κοζάνης.

Τα γκολ για την Κοζάνη πέτυχαν ο Ταφαρλής στο 7´και ο Κουλουκίδης στο 11’ (πεν) και στο 15’ ενώ για το ν Εορδαικό μείωσε σε 3-1 στο 56’ ο Ιωαννίδης και στο 83’ ο Συμεωνίδης.

Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης): Κοντογουλίδης, Νίκκου, Σουπουλτζής, Λιάμης, Συμεωνίδης, Τσαγκαλίδης Π., Αδαμίδης, Ακριτίδης, Χαϊτίδης, Τσαγκαλίδης Ηλ., Ιωαννίδης.

Κοζάνη( Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Τσικόπουλος Ηλ., Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι, Κουλουκίδης, Τοπάλης, Παπαδόπουλος Κ.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.