Μάχη στην εντατική δίνει ο Τόμας Πρωτόπαπας



Στο πλευρό του οι δικοί του άνθρωποι – Με όχημα της Αττικής Οδού έγινε η σύγκρουση.

Ιδιαιτέρως κρίσιμη είναι η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαππα που βρίσκεται διασωληνωμένος από χθες το βράδυ στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η μητέρα του και κάποιοι στενοί του φίλοι. Ο πατέρας του έφτασε με πτήση από το Λονδίνο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Το μεσημέρι τον επισκέφθηκε και ο προπονητής του στην πυγμαχία, Νίκος Ανδρεάδης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε σταματήσει στην άκρη της Αττικής Οδού για να πάρει οδηγίες από την παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου Dr Cook, για το πως θα φτάσει στο στούντιο. Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο Τόμας Πρωτόπαπας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν φορούσε ζώνη και εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ, προκαλώντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Συνάδελφοι και φίλοι έχουν κατακλύσει από την ώρα που έγινε γνωστό το συμβάν το twitter και το facebook με μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για να ξεπεράσει το κρίσιμο αυτό στάδιο.

Αναστατωμένη είναι και η ομάδα του Dr Cook του Γιάννη Λουκάκου, με την οποία συνεργάζεται ο Τόμας. Η Αγγελική Δαλιάνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με το TLIFE ανέφερε: «Είμαι πολύ ταραγμένη δυστυχώς ο Τόμας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε σήμερα γύρισμα και είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Και εγώ είμαι στα τηλέφωνα για να μάθω περισσότερα».

Οι ευχές όλων στηρίζουν τον ηθοποιό που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του…

zappit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.