Ενημερωτική Εκδήλωση «Αντλίες Θερμότητας χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών-Σύστημα κλιματισμού VRV IV»



Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο  Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων,  Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας και την DAIKIN Hellas, διοργανώνουν ενημερωτική επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Αντλίες Θερμότητας χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών-Σύστημα κλιματισμού VRV IV» και εισηγητές τους κ. Κοκκίνη Βασίλη, Ηλεκ/γο Μηχανικό, υπεύθυνο τμήματος θέρμανσης Daikin Ελλάς και  κ. Ελευθεριάδη Ρένο, Μηχ/γο Μηχανικό, υπεύθυνο συστημάτων απευθείας εκτόνωνσης Daikin Ελλάς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 με ώρα έναρξης 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. (Μπουσίου & Εστίας 3, Κοζάνη).

Η θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνει περιγραφή, εφαρμογές και σύγκριση των αντλιών θερμότητας Daikin Altherma χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών, περιγραφή συστήματος κλιματισμού νέας τεχνολογίας VRV IV, νέα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για το βαθμό απόδοσης συστημάτων αέρος-αέρος έως 12kW. Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τον ΚΕΝΑΚ και τις αντλίες θερμότητας, το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», με εναλλακτικά ψυκτικά υγρά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.