Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κοζάνης για τον άδικο χαμό των φοιτητών στη Λάρισα



Τις μέρες της κρίσης χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στα αυτονόητα. Η θέρμανση αποτελεί πλέον προνόμιο γι’ αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα, ενώ η πλειοψηφία της κοινωνίας δίνει καθημερινά αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Το θλιβερό γεγονός του άδικου χαμού των δύο φοιτητών της Λάρισας και της κρισιμότητας της κατάστασης των άλλων δύο , από αναθυμιάσεις και καπνούς που προήλθαν από αυτοσχέδια εστία θέρμανσης, αποτελεί άλλη μία απόδειξη της οριακής κατάστασης στην οποία καθημερινά βρίσκονται χιλιάδες νέοι άνθρωποι.
 
Το τραγικό συμβάν της Λάρισας είναι το αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών που έφερε η μνημονιακή εποχή  στις ζωές των περισσοτέρων από εμάς.

Όταν πριν λίγους μήνες προειδοποιούσαμε  για τις επιπτώσεις  που θα έχει το ακριβό πετρέλαιο και  ρεύμα, είχαμε λοιδορηθεί από την κυβέρνηση. Σήμερα, συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό των 2 σπουδαστών ας αναλογιστούμε όλοι τι πρέπει να γίνει, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τη νεολαία και το λαό να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην αξιοπρεπή ζωή και να ανατρέψουν τις πολιτικές εκείνες που σπρώχνουν τους νέους ανθρώπους στη μετανάστευση, τη φτώχεια, την ανεργία και την επισφάλεια.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών.

ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ  Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.