Σκηνοθετώντας τη διαδήλωση υπέρ των μεταλλείων στη Χαλκιδική – Φιλική συμμετοχή: Άδωνις Γεωργιάδης!

Γιγαντοοθόνες, μισθωμένα από την εταιρεία λεωφορεία και “εντολές” να φαίνεται μαζική η συγκέντρωση υπέρ των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική που έγινε σήμερα στη Μ.Παναγιά με μεγάλο χορηγό, την Εldorado GOLD.

Διοργανωτής: “Κυρία Κατερίνα πολύ ωραία, θα μας παίξει το cnn απόψε”

«Ελάτε να τελειώνουμε» φώναζε ο διοργανωτής της αντισυγκέντρωσης στη Χαλκιδική για την υπεράσπιση των δραστηριοτήτων της καναδικής πολυεθνικής Eldorado. «Ελάτε οι γιαγιάδες να καλύψουμε και αυτό το χώρο» συμπλήρωνε ενώ σε άλλη στιγμή αναφώνησε «δώστε ένα σύνθημα γ@@@ το μπελά μου».

Το κλίμα σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με αυτό του υπήρχε το προηγούμενοι Σάββατο όπου στο ίδιο σημείο είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες άτομα που εναντιώνονται στη λειτουργία των μεταλλείων. Οι συγκεντρωμένοι έπαιρναν εντολές για το που θα σταθούν και η εκδήλωση είχε “στρατιωτικά” χαρακτηριστικά καθώς ο καθένας ήξερε το ρόλο του και έπρεπε να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορούσε. Εφτά λεωφορεία μετέφεραν κόσμο στο σημείο και οι ¨εργαζόμενοι” της εταιρείας είχαν αναλάβει την οργάνωση της “διαμαρτυρίας”. “Ελάτε κυρίες μου. Απλωθείτε εμείς είμαστε η δύναμη της Χαλκιδικής. Ελάτε, ελάτε κυρίες μου” φώναζε από το μικρόφωνο ο συντονιστής της διάταξης του κόσμου από την εξέδρα. «Δύο συνθήματα θα φωνάζουμε, αυτά που ξέρουμε» έλεγε ο συντονιστής των συνθημάτων!

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;

Φυσικά, από αυτήν την διαδήλωση – φιάσκο, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Το περιβάλλον το αγαπάμε εμείς και όχι οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ”, “Όχι μόνο δεν θα πάθει τίποτα το περιβάλλον από αυτή την επένδυση αλλά θα βελτιωθούν και όσα είχε πάθει!”, είπε -μεταξύ άλλων- ο γκουρού της ΝΔ. (Για όσους αντέχουν την παράνοια, δείτε στο παρακάτω stream του seleo.gr στο 59.45).  

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του seleo.gr τη διαδικασία σκηνοθεσίας της διαδήλωσης:

left.gr
Πληροφορίες: seleo.gr, Jungle Report

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.