Δραγατσίκας Πολυκατάστημα στην Κοζάνη



dragatsikas eksoteriki500

H εταιρεία ”ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ Ε.Π.Ε.” δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Κοζάνη στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 8. Σε πέντε ορόφους χωρισμένους σε διακριτά τμήματα το πολυκατάστημα Δραγατσίκας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής. Παράλληλα λειτουργεί αποθήκη 1500 τ.μ. και χώρος εξυπηρέτησης των πελατών χονδρικής στην ΒΙ.ΠΕ Κασλά.

Μπείτε τώρα στο ανανεωμένο e-shop της εταιρίας Δραγατσίκας

Κλικ εδώ

dragatsikas400

Το πολυκατάστημα Δραγατσίκας φροντίζει, ενδιαφέρεται για τον κάθε πελάτη χωριστά, και σέβεται τις διαφορετικές ανάγκες του.

ΆΝΔΡΑΣ

Για τον σύγχρονο άνδρα προσφέρουμε επώνυμα εσώρουχα, πυζάμες, Homewear, πλεκτά, T-shirts και κάλτσες, και πάντα στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας / τιμής.

ΓΥΝΑΙΚΑ

Για την σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι άνετη και θηλυκή όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέρουμε εσώρουχα, πυζάμες, Homewear, κάλτσες και καλσόν. Τώρα μπορείτε να βρείτε και τα μοναδικά Ισοθερμικά εσώρουχα της MINERVA μοναδική ποιότητα και σε καταπληκτικές τιμές.

ΠΑΙΔΙ

Για το «πιο σημαντικό» μέλος της οικογένειας το πολυκατάστημα δραγάτσικας παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από βρεφικά και παιδικά είδη.

ΣΠΙΤΙ

Εδώ θα βρείτε κουρτίνες, σετ κρεβατιού, πετσέτες αλλά και πολλά άλλα αξεσουάρ για το σπίτι που θέλετε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο του καταστήματος Δραγατσίκα και επωφεληθείτε…

ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ
Μ. Αλεξάνδρου 8, Κοζάνη
Τηλ.: 24610 33009
www.dragatsikas.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.