Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων: Συνάντηση με φορείς του Μαυροδενδρίου



«Στις 24/2/13 η Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης πραγματοποίησε συνάντηση με φορείς της τοπικής κοινότητας Μαυροδενρίου, καθώς και με τον Πρόεδρο κ. Αλμασίδη Χρήστο και τον Αντιπρόεδρο κ. Περτσινίδη Κωνσταντίνο, της τοπικής κοινότητας. Σημείο συζήτησης αποτέλεσε το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών και οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια ενέργεια στην τοπική κοινωνία.

Η Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε τη στήριξη της στους κατοίκους της περιοχής και εξέφρασε δημόσια την αντίθεση της με τη δημιουργία κέντρου κράτησης, καθώς τέτοιες απάνθρωπες πρακτικές δεν αποτελούν λύση στο μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

Με πρωτοβουλία της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων το θέμα μεταβιβάστηκε στην Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, η οποία ανέλαβε να το προωθήσει στη βουλή με τη μορφή ερώτησης προς τον αρμόδιο Υπουργό.»

Με εκτίμηση
Η προσωρινή διοίκηση Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.