Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου εξαιτίας του παγετού και της έντονης βροχόπτωσης

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας του παγετού και της έντονης βροχόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, διεξάγεται κανονικά τόσο στην Εγνατία οδό, όσο και στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα κατωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου:
Στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας, (μέσω Βιτσίου) από το 18ο χλμ. έως το 22ο  χλμ.
Στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων, (μέσω Νεστορίου) από το 30ο χλμ. έως το 55ο  χλμ.
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Συνεπεία έντονων βροχοπτώσεων και αυξημένης εισροής όμβριων υδάτων, διακόπηκε η  κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην  Εγνατία οδό, μεταξύ Α/Κ Καλαμιάς και Α/Κ Κοζάνης (Κοίλων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται και διεξάγεται και για τις δύο κατευθύνεις μέσω της Ενωτικής Οδού Κοίλων Βατερού και της Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, τόσο στα υπόλοιπα τμήματα της Εγνατίας οδού, όσο και στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) από το 15ο  χλμ. έως το 30ο  χλμ.
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων  διεξάγεται κανονικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.